top of page

Cinquè dia!!!

Apaaaaaaa quin dia avui! Ens ha vingut a buscar l’autocar a les 09:30 i ens ha portat a Prullans. Un cop a Prullans hem començat a caminar direcció a la cova d’Anes! Segurament aquest ha estat el pitjor moment del dia, ja que han hagut de caminar i ja ho sabreu però al cap de 15 min ja comencen amb els: falta molt???? Jeje Però bé, un camí agradable, gens difícil, així que tothom ho ha fet bé.

Un cop hem arribat a la cova, han aparegut els sentiments creuats: que guai! fa por? Entro o no entro? Etc. Però han entrat tots, són uns valents! És una cova relativament fàcil, amb sales i estalactites i estalactites, així que la recomanem molt (això sí, hem embrutat una mica la roba 🫣). Si algú no l’ha fet ara teniu ja uns petits guies que us hi poden portar😉

Després de la cova hem refet el camí i hem anat fins a Prullans. Allà ens esperava l’autocar per anar a l’hípica i dinar. La volta en cavall és també una de les activitats que tothom espera, doncs avui ja ha arribat 😊 Com sempre, quan tenen el cavall davant, a alguns se’ls hi canvien les cares de seguretat 😂 Tot i això pràcticament tothom hi ha pujat i han pogut gaudir una estona d’aquesta experiència!

Ah.. això ja no us ho dic, però també hem fet 30 min de piscina a l’hora de berenar i al temps lliure amb els qui han volgut hem anat a donar de menjar a les alpaques.

Així que un dia rodó!
155 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page