top of page

Segon dia de colònies :)

Segon dia de colònies, ara si que ens coneixem tots!


La veritat és que el primer dia de colònies sempre costa anar a dormir, però us hem de dir que els vostres fills i filles han batut rècords!!!! jeje Aquest matí hem hagut de fer una mica de “bronca” i tot. Els hi hem hagut de dir que si es repetia una nit així hauríem de plantejar reduir activitats o eliminar la hípica... Passades les 3 encara hi havia soroll! Jo crec que entre el sermó i el cansaments avui, dormiran (si us plauuuuuu :P)


A part d’això, avui hem començat calentar motors pel que ens vindrà. Pel matí hem fet la cursa d’orientació amb proves i hem anat a la piscina. A la tarda hem seguit amb una gimcana de jocs i el tir a l’arc. A més hem hagut de tornar a la piscina sinó els vostres fills i filles s’haguessin revelat 😉


El joc de nit ha anat molt bé, he començat a escriure aquestes línies mentre el feien, només sentia moltes veus i crits (hi ha molts decibels com us podeu imaginar :P ) i llums de lots corrent pels prats de la casa amunt i a vall! El joc de nit sempre és un dels moments més divertits del dia.


Pel que fa al capítol dels àpats, hem de dir que han anat força bé. Ja hem començat amb les verdures, com sempre hi ha algú que li costa més, però en general han menjat molt bé!


PD: Just he baixat de la zona d’habitacions i hi ha silenci, sembla que avui descansaran com toca 😊


Demà més i millor, qualsevol cosa quedem a la vostra disposició.217 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page