top of page

Procés d'inscripció

IMG-20230627-WA0000.jpg

Si us interessa apuntar els vostres fills i filles a les Colònies Orígens o als Campaments Orígens, podreu triar les dates que més us encaixen. Oferim diferent torns i dates per intentar adaptar-nos al màxim a les vostres necessitats, tant en el format colònies com en el format campaments. Si teniu dubtes sobre les diferents opcions que oferim estarem encantats de resoldre qualsevol dubte.

 

Un cop hagueu decidit el format i les dates, per tal de formalitzar la reserva s'ha de realitzar la inscripció i el pagament a través del nostre portal de compra. Recordeu que en el cas dels Campaments es necessita portar una BTT; en cas de no tenir-ne o per la vostra comoditat nosaltres n'oferim en format de lloguer a reservar també en el moment de compra.

Un cop verificada la reserva us farem arribar per email l'enllaç d'un formulari web on introduir les vostres dades i on adjuntar una imatge amb la tarjeta sanitària escanejada de l'infant.

Arribats al mes d'abril us enviarem un document amb tota la informació detallada de les colònies i dels campaments (equip humà, material a portar, instal·lacions, etc). A més a més, organitzarem una sessió on-line voluntària on repassarem aquesta informació i resoldrem consultes i dubtes.

Podeu consultar els termes i condicions fent clic aquí.

bottom of page