top of page

 Opció 1

Còlonies Orígens

A Can Ribals, un alberg rural amb molta història

Amb més de 25 anys de trajectòria en el món del lleure educatiu, Can Ribals és un alberg rural ubicat en el privilegiat entorn de la Cerdanya, la zona més oriental de la serralada pirinenca.

 

L’enveja de l’alberg són les fabuloses vistes al Parc Natural del Cadí-Moixeró i els gairebé 30.000 metres quadrats de prats i boscos pensats perquè pugueu passejar, jugar i fer activitats sense haver d’agafar transport.

 

És un alberg obert tot l’any a famílies i grups d’infants i joves amb unes valoracions molt altes per part dels nostres hostes.

Podeu trobar més informació de la casa al següent enllaç:

 Opció 2

Campaments Orígens

A l'estació d'esquí i muntanya d'Aransa
image.png

Els Campaments Orígens estan localitzats a la base de l'estació d'esquí i muntanya d'Aransa, on es troba el refugi i restaurant El Fornell.

 

És un paratge únic immers en un bosc de pi negre, situat a una altitud de 1.900 metres d'alçada, envoltat de llacs i cims. La seva ubicació a la falda del Massís del Perafita ofereix vistes impressionants del Cadí i de la vall de la Cerdanya.

Per arribar-hi, se surt de Martinet i es passa pel poble d’Aransa. A 10 min del poble d'Aransa arribem al pàrquing de l'estació i base dels campaments.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:

bottom of page