top of page
pots3.png

TERMES I CONDICIONS

L’Alberg Can Ribals SL és el promotor i responsable legal de les Colònies Orígens.

 

1. Qui i On som?

A l’alberg rural Can Ribals, amb més de 25 anys d'experiència allotjant colònies i grups de tot tipus, hem detectat la necessitat de tornar als orígens de les colònies. Volem un espai distès i segur en un entorn natural on els infants puguin passar-ho bé, descobrir i aprendre mentre juguen. Estimular la necessitat d’estimar la natura, potenciar la creativitat, l'activitat física, la responsabilitat i el respecte. L’Alberg rural Can Ribals és una entitat inscrita al registre d’albergs i cases de colònies de Catalunya amb el número: AIJ000285. L'alberg està situat al terme municipal de Lles de Cerdanya, a només 1 km de Martinet. Estem situats a 1.100 metres d’alçada, però molt ben comunicats per carretera. 

 

2. Quan comencem i acabem les colònies

Primer torn: Comencem el diumenge 25 de juny a les 17:00h i acabem el dissabte 1 de juliol a les 13:00h.

Segon torn: Comencem el diumenge 2 de juliol a les 17:00h i acabem el dissabte 8 de juliol a les 13:00h.

 

3. Com arribar-hi?

Amb cotxe per la N-260 des de La Seu d’Urgell o per la C-16 des de Manresa (via Túnel del Cadí) fins arribar a Martinet, aleshores direcció Lles de Cerdanya, a 1 km de Martinet.

 

4. Equipament (recomanable portar-ho tot marcat amb el nom del participant)

 • Motxilla petita de 15 a 25L (per dur les coses de cada dia).

 • Roba: pantalons curts, samarretes, xandall llarg, impermeable, mudes i mitjons.

 • Forro polar i anorac per les excursions a muntanya o pels jocs de nit.

 • Roba de bany: banyador, xancletes, tovallola de bany i tovallola de piscina.

 • Calçat esportiu i de muntanya, gorra pel sol i crema solar. 

 • Pijama i sac de dormir.

 • Lot o llanterna (recomanable tipus frontal).

 • Neceser: pinta, raspall i pasta de dents, sabó de dutxa.

 • Samarreta de cotó blanca, per ser pintada (taller de samarretes).

 • NO ESTÀ PERMÈS PORTAR CONSOLES NI TABLETS O SIMILARS.

 • NO ESTÀ PERMÈS L’ÚS DELS TELÈFONS MÒBILS ALS PARTICIPANTS, si en porten es guardar en custodio a l’alberg fins al dia de la seva sortida.

5. Trucades de pares i mares

Només estan permeses les trucades. PER QUALSEVOL URGÈNCIA, o consulta que tingueu durant la setmana podeu contactar les 24h al 679987130 (Ferran).

 

6. Assegurances i Atenció Mèdica

Es disposa de l’assegurança d’accidents i l’assegurança de responsabilitat civil obligatòries. Podeu consultar i/o demanar la còpia de l’original a admin@coloniesorigens.com

Per a l’atenció sanitària comptem amb el Centre d’Atenció Primària a la Seu d’Urgell i l’Hospital de la Seu d’Urgell (a uns 20 min).

D’acord amb el Decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya els responsables (director, professors i monitors) no administraran fàrmacs ni utilitzaran materials o mitjans sanitaris que suposin invasió dels teixits corporals. Així, no es subministrarà als participants cap mena de fàrmac sense el consentiment dels seus pares o tutors legals, i d’acord amb la seva prescripció mèdica, que haureu de fer-nos arribar amb la resta de documentació a l’adreça electrònica ja esmentada.

En cas que el participant tingui alguna lesió o minusvalía que impossibiliti practicar algun tipus d’activitat, serà la responsabilitat dels pares/tutor informar-ne als monitors.

 

7. Alimentació

Es faran els àpats al mateix alberg. La dieta és variada i equilibrada, distribuïda en esmorzar, dinar, berenar i sopar. Es té en compte el desgast energètic extra dels participants que suposen a la realització de la majoria de les activitats, així com les necessitats calòriques de cada edat. Es respectaran les dietes específiques relatives a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, així com les dietes especials per motius religiosos o ideològics. Els dinars o sopars que es realitzin fent excursions o activitats (pic-nic) compleixen amb les normatives relatives a la higiene i la seguretat alimentària.

 

8. Diners

Recomanem no portar més de 10€. No necessitaran els diners més que per comprar algun record (mel, formatge, fuet de Cerdanya, …) o samarretes, jerseis, gorres de les Colònies. En cas de pèrdua o substracció, les Colònies Orígens i l’alberg rural Can Ribals no es fan responsables dels diners que portin els participants.

 

9. Desplaçaments interns

Els desplaçaments que es puguin fer seran en autocar o taxi. En cas d’emergència es prioritzarà el servei d'ambulància.

 

10. Normes de convivència

Per garantir el respecte als altres, a les instal·lacions i al material, així com pel correcte funcionament de les activitats, els participants actuaran d’acord a les normes de convivència establertes pels organitzadors.

 

11. Cancel·lació o modificació de les activitats

Colònies Orígens i l’alberg rural Can Ribals es reserven el dret de cancel·lar o modificar qualsevol de les activitats descrites en els programes si les condicions meteorològiques, de condició física i/o l’actitud dels participants poden constituir un risc per a la seguretat dels mateixos participants o dels altres companys/es.

 

13. Cancel·lació de les colònies

Si les colònies no tenen un mínim de 15 inscrits els organitzadors tenen el dret de cancel·lar l’estada i retornarien íntegrament els diners de la bestreta.

 

14. Devolucions

Es retornarà la meitat de l'import abonat en concepte de bestreta quan hi hagi causa major que impedeixi la participació a les colònies, justificada amb un informe mèdic o similar. No es retornarà la bestreta de la reserva de plaça, ni el restant en cas de que la no realització de l’estada del participant en qüestió no sigui justificada amb un informe mèdic o similar.

Es retornarà l’import proporcional dels dies no realitzats de les colònies només quan els organitzadors no puguin prestar els serveis contractats. En cas d’abandonar les colònies per voluntat pròpia o per conducta incívica no es farà cap tipus de devolució. 

 

També és retornarà el total de l’import si els organitzadors de les colònies han de cancel·lar-les per motius de la COVID19.

 

15. Protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent aplicable no s’utilitzaran les dades dels participants per altres serveis que no siguin la seva comunicació corporativa i/o l’anunci dels seus productes. Fent la inscripció doneu el permís explícit per la difusió de qualsevol de les imatges dels participants que es captin durant les Colònies Orígens. Si no voleu que els vostres fills/es surtin a les imatges públiques feu-nos-ho saber a admin@coloniesorigens.com

Termes i condicions: Condicions
bottom of page