top of page
pots3.png

TERMES I CONDICIONS

1. Qui som ?

La raó social organitzadora i promotora de les colònies i campaments Orígens és l'Alberg Can Ribals SL.

 

2. Quan comencem i acabem les colònies

Les colònies i campaments comencen a les 17:30h de diumenge i acabem el dissabte 1 de juliol a les 12:00h.

 

3. Com arribar-hi?

Colònies Orígens a Can Ribals: Amb cotxe per la N-260 des de La Seu d’Urgell o per la C-16 des de Manresa (via Túnel del Cadí) fins arribar a Martinet, aleshores direcció Lles de Cerdanya, a 1 km de Martinet.

Campaments Oríegns a l'estació d'Aransa: Amb cotxe per la N-260 des de La Seu d’Urgell o per la C-16 des de Manresa (via Túnel del Cadí) fins arribar a Martinet, aleshores direcció Lles de Cerdanya i seguir les indicacions cap al poble d'Aransa. Un cop arribeu al poble d'Aransa l'heu de creuar fins arribar a 10min al pàrquing de l'estació

 

4. Equipament (recomanable portar-ho tot marcat amb el nom del participant)

 • Motxilla petita de 15 a 25L (per dur les coses de cada dia).

 • Roba: pantalons curts, samarretes, xandall llarg, impermeable, mudes i mitjons.

 • Forro polar i anorac per les excursions a muntanya o pels jocs de nit.

 • Roba de bany: banyador, xancletes, tovallola de bany i tovallola de piscina.

 • Calçat esportiu i de muntanya, gorra pel sol i crema solar. 

 • Pijama i sac de dormir.

 • Lot o llanterna (recomanable tipus frontal).

 • Neceser: pinta, raspall i pasta de dents, sabó de dutxa.

 • Samarreta de cotó blanca, per ser pintada (taller de samarretes).

 • NO ESTÀ PERMÈS PORTAR CONSOLES NI TABLETS O SIMILARS.

 • NO ESTÀ PERMÈS L’ÚS DELS TELÈFONS MÒBILS ALS PARTICIPANTS, si en porten es guardar en custodio a l’alberg fins al dia de la seva sortida.

5. Trucades de pares i mares

Només estan permeses les trucades. PER QUALSEVOL URGÈNCIA, o consulta que tingueu durant la setmana podeu contactar les 24h al 679987130 (Ferran).

 

6. Assegurances i Atenció Mèdica

Es disposa de l’assegurança d’accidents i l’assegurança de responsabilitat civil obligatòries. Podeu consultar i/o demanar la còpia de l’original a admin@coloniesorigens.com

Per a l’atenció sanitària comptem amb el Centre d’Atenció Primària a la Seu d’Urgell i l’Hospital de la Seu d’Urgell 

D’acord amb el Decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya els responsables (director, professors i monitors) no administraran fàrmacs ni utilitzaran materials o mitjans sanitaris que suposin invasió dels teixits corporals. Així, no es subministrarà als participants cap mena de fàrmac sense el consentiment dels seus pares o tutors legals, i d’acord amb la seva prescripció mèdica, que haureu de fer-nos arribar amb la resta de documentació a l’adreça electrònica ja esmentada.

En cas que el participant tingui alguna lesió o minusvalía que impossibiliti practicar algun tipus d’activitat, serà la responsabilitat dels pares/tutor informar-ne als monitors.

 

7. Alimentació

Es faran els àpats al mateix alberg o a a cuina de refugi el Fornell pel cas dels campaments. La dieta és variada i equilibrada, distribuïda en esmorzar, dinar, berenar i sopar. Es té en compte el desgast energètic extra dels participants que suposen a la realització de la majoria de les activitats, així com les necessitats calòriques de cada edat. Es respectaran les dietes específiques relatives a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, així com les dietes especials per motius religiosos o ideològics. Els dinars o sopars que es realitzin fent excursions o activitats (pic-nic) compleixen amb les normatives relatives a la higiene i la seguretat alimentària.

 

8. Diners

Recomanem no portar més de 10€. No necessitaran els diners més que per comprar algun record (mel, formatge, fuet de Cerdanya, …) o samarretes, jerseis, gorres de les Colònies. En cas de pèrdua o substracció, les Colònies Orígens i l’alberg rural Can Ribals no es fan responsables dels diners que portin els participants.

 

9. Desplaçaments interns

Els desplaçaments que es puguin fer seran en autocar. En cas d’emergència es prioritzarà el servei d'ambulància.

 

10. Normes de convivència

Per garantir el respecte als altres, a les instal·lacions i al material, així com pel correcte funcionament de les activitats, els participants actuaran d’acord a les normes de convivència establertes pels organitzadors.

 

11. Cancel·lació o modificació de les activitats

 1. Tornem l’import de la inscripció si cancel·leu l’assistència abans de 2 mesos de l’entrada (excepte les comissions bancàries de 15€). Retornem el 60% del import si cancel·leu abans d’un mes de l’entrada (també excepte les comissions bancàries de 15€). En cas de cancel·lar quan queda menys d’un mes de l’entrada no retornem l’import.

 2. En cas de que el participant no pugui assistir als campaments per raons de salut i presenti un justificant mèdic que ho acrediti, es reemborsarà el 100% de l'import pagat fins a un dia abans de l'inici dels campaments (excepte les comissions bancàries de 15€). No es faran reemborsaments si la absència no està justificada per motius estrictament mèdics. Un cop iniciats els campaments, no es realitzaran reemborsaments en cap circumstància.

 3. Colònies i Campaments Orígens es reserva el dret de cancel·lar un torn si no es compleix amb un mínim de 30 participants. En aquesta situació, els participants tindran l'opció de canviar de setmana o se'ls reembolsaran els diners (excepte les comissions bancàries de 15€)

 4. Cancel·lació per força major/oficial. Si algun dels torns no pot realitzar-se a causa de restriccions imposades pels organismes oficials, com ara situacions relacionades amb la Covid o risc d'incendi, es proporcionarà la possibilitat de canviar de setmana o es reservarà una plaça per a l'any següent.

 

12. Protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent aplicable no s’utilitzaran les dades dels participants per altres serveis que no siguin la seva comunicació corporativa i/o l’anunci dels seus productes. Fent la inscripció doneu el permís explícit per la difusió de qualsevol de les imatges dels participants que es captin durant les Colònies Orígens. Si no voleu que els vostres fills/es surtin a les imatges públiques feu-nos-ho saber a admin@coloniesorigens.com

Termes i condicions: Condicions
bottom of page